Comunitat Valenciana

Oltra justifica la decisió de no demanar la Fase 2: "Mai s'és massa prudent"

  • Segons la vicepresidenta, "val la pena anar a poc a poc però segurs que voler córrer i haver de retrocedir".
  • Per a "poder seguir avançant amb precaució", recorda que cal seguir mantenint les distàncies i les i mesures d'higiene.
Terrassa en el passeig marítim de València en Fase 1.
Terrassa en el passeig marítim de València en Fase 1.
FEHV
Terrassa en el passeig marítim de València en Fase 1.

La vicrepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha justificat aquest divendres la decisió de no demanar l'avanç de la Comunitat Valenciana a la Fase 2 perquè "mai s'és massa prudent". "Val la pena anar a poc a poc però segurs que voler córrer i haver de retrocedir", ha advertit.

Oltra, en la roda de premsa posterior a la reunió del ple del Govern, ha recordat sobre aquest tema que els valencians han viscut "dos mesos molt dolorosos i difícils" però ha advertit que la desescalada "ens pot portar a regressions indesitjables" per a tothom. Per açò, ha recalcat que des del Consell "sempre"s'ha treballat tenint en compte que el primer és "la seguretat i salut de les persones".

En eixe sentit, ha incidit que "qualsevol pas" que s'adopte s'ha de realitzar des de la seguretat que "estem preservant la salut" i ha recalcat: "Val la penar anar a poc a poc però segur que voler córrer i haver de retrocedir".

En aquesta línia, ha insistit a demanar prudència perquè "el virus segueix entre nosaltres" i, fins que es trobe una vacuna, "no ens podem relaxar" i cal seguir mantenint les distàncies de seguretat i mesures d'higiene per a "poder seguir avançant amb precaució".

D'altra banda, ha comentat que la Conselleria d'Educació està preparant així mateix la tornada a les aules el pròxim curs al setembre en "condicions de seguretat" i a mesura que s'avance en la desescalada se n'aniran informant de les actuacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento