Comunitat Valenciana

Cultura.- La Fundació 'la Caixa' reprèn les obres de construcció de Caixaforum València

Les obres de construcció de Caixaforum València, que se'n va a habilitar en l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, s'han reprès "amb normalitat", informa la Fundació 'la Caixa', després de la paralització obligada durant les setmanes en les quals no es van permetre els treballs no essencials, en el marc de l'Estat d'alarma per la Covid-19.
La Fundació "la Caixa" reprèn les obres de construcció de Caixaforum València
La Fundació "la Caixa" reprèn les obres de construcció de Caixaforum València
FUNDACIÓN "LA CAIXA"
La Fundació "la Caixa" reprèn les obres de construcció de Caixaforum València

Els treballs de construcció es van iniciar la primera setmana de març i s'han pogut reprendre a la fi d'abril "una vegada establits tots els protocols de seguretat i sanitaris indicats pel Govern", ressalten els impulsors del projecte cultural en un comunicat.

La iniciativa per a dotar València d'un nou centre cultural Caixaforum de 6.500 metres quadrats en l'interior de l'edifici de l'Àgora és obra de l'estudi Cloud 9, dirigit per l'arquitecte Enric Ruiz-Geli, amb una inversió a càrrec de la Fundació 'la Caixa' de 19 milions d'euros. A aquesta quantitat se suma un pressupost anual d'uns 5 milions d'euros per al manteniment, la programació i el funcionament del centre.

El projecte "respecta, potència i conviu" amb l'Àgora, mantenint el seu concepte original com a espai de reflexió i gran superfície cultural oberta, pública i de gran activitat, destaquen.

Tindrà dos sales d'exposicions, un auditori amb capacitat per a unes 300 persones, llibreria, restaurant i un espai familiar i educatiu, amb un total de 6.500 metres quadrats útils, detallen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento