Comunitat Valenciana

La candidata Pilar Lima crida a un Podem plural i inclusiu, "un partit que va nàixer de la gent i per a la gent"

Pilar Lima, candidata a liderar Podem, crida a construir un partit inclusiu i plural que "compte amb tots i totes", mitjançant un pont entre la militància i les institucions i un diàleg constant.
La diputada d'Unides Podem Pilar Lima
La diputada d'Unides Podem Pilar Lima
UNIDES PODEM
La diputada d'Unides Podem Pilar Lima

Una aposta per la relació directa amb la militància per a "enfortir un partit que va nàixer de la gent i per a la gent", reivindica en un comunicat després que el líder de Podem, Pablo Iglesias, anunciara la continuació dels processos interns.

Per a Lima, la crisi del coronavirus "exigeix la necessitat d'un partit polític fort i en les millors condicions per a assumir el gegantesc repte de reconstruir el país".

Sota el lema 'Un Podem amb tu', aposta per consolidar les xarxes populars, el suport dels veïns, les iniciatives dels barris i "el col·lectiu per a fer front a aquesta i a qualsevol crisi".

També defèn el paper de la formació 'morada' en els governs on participa, assegurant a les bases: "Cada mesura aprovada, cada assoliment de Podem en el Govern estatal o de Podem en la Generalitat és vostre, de tots vosaltres i vosaltres."

Lima, militant des dels inicis, activista social i diputada en Les Corts, posa l'accent en la necessitat d'un partit "inclusiu i, sobretot, plural: Un Podem i un Podem amb totes i tots, un Podem amb tu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento