Una persona anònima els retorna una cartera que van perdre fa set anys

De vegades el destí capriciós ens retorna coses, persones o records que crèiem perduts per sempre. Això és el que els ha passat a la Carmen i el Francisco, una parella d'avis d'Esplugues de Llobregat, amb una cartera plena de velles fotografies familiars, perduda o robada ara fa set anys.

El viatge d'aquesta cartera de vellut marró, en parador desconegut durant tant de temps, va començar el 6 de maig del 2001. «Aquest dia celebràvem la primera comunió de la nostra néta Sara i vam anar a dinar a un restaurant de la Barceloneta. Allà vaig descobrir que la cartera havia desaparegut de la meva bossa» recorda la Carmen.

Dins la cartera no hi havia diners ni res de valor econòmic, però sí emocional. Hi duien quatre fotos antigues en blanc i negre dels seus pares i d'ells mateixos quan eren joves, a més de dues targetes de visita amb l'adreça. «En aquell moment, la meva mare, que havia estat una bellesa , ja havia mort, i la seva foto era un tresor», confessa l' àvia.

Li van saltar les llàgrimes

No va servir de res buscar la cartera per tot arreu ni trucar al restaurant per si estava allà. La van donar per perduda o robada. Almenys això pensaven fins al passat dissabte 25 d'octubre.

Quan la Carmen va tornar de la compra, li va semblar veure alguna cosa dins la bústia, però no eren cartes. Va ficar-hi la mà i va treure la cartera. Allà hi era, set anys després. «Vam sentir tanta alegria que ens van saltar les llàgrimes. És un enigma. No ens ho expliquem, però voldríem donar-li les gràcies a qui ens l'ha retornat», asseguren.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento