Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Un total de 134 nadons naixen en l'Hospital de Manises des que es va decretar l'estat d'alarma

Un total de 134 nadons han nascut en l'Hospital de Manises, a València, des que es va decretar l'estat d'alarma per la pandèmia del Covid-19, segons ha informat el centre sanitari en un comunicat.
Hospital de Manises
Hospital de Manises
HOSPITAL DE MANISES
Hospital de Manises

El doctor Fernando Gil Raga, cap de servici de Ginecologia del centre, ha afirmat que els naixements es van desenvolupar "amb normalitat i garanties", vetlant "en tot moment" per la seguretat de la mare i el nounat.

La pandèmia ha obligat els centres hospitalaris a adaptar protocols habituals de seguiment de les embarassades per a extremar les mesures de seguretat per a pacients i professionals. I aquesta nova situació ha generat també nombrosos dubtes entre les futures mares que poden generar una sensació d'incertesa i preocupació.

Per açò, el servici d'Obstetrícia i Ginecologia del Departament de Salut de Manises ha llançat un missatge de tranquil·litat i acompanyament a les mamàs embarassades que "en tot moment van a comptar amb el seguiment i la implicació de tots les professionals", ha explicat Gil Raga.

Les comares i especialistes de l'àrea d'Obstetrícia i Ginecologia del Departament de Salut de Manises estan en contacte permanent amb les pacients, fent un seguiment de les consultes de forma presencial o per via telefònica.

Així, en l'Hospital de Manises es realitzen físicament les analítiques dels tres trimestres, les visites de l'ecografia de la setmana 12, la prova morfològica de la setmana 20-22 que es fa coincidir amb la prova que mesura el coll de l'úter, l'ecografia del tercer trimestre i la consulta de monitors.

La resta de les consultes, com el control del pes i de la tensió, o la informació sobre els resultats de les analítiques, es fan per telèfon.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento