Comunitat Valenciana

Detingut un home implicat en la venda de marihuana en pipicans de Benifaió i Almussafes

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home suposadament implicat en la venda a la menuda de marihuana en pipicans de les localitats de Benifaió i Almussafes (València), en el marc de l'operació 'Hiervalife', segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Foto del registre en la vivenda
Foto del registre en la vivenda
GUARDIA CIVIL
Foto del registre en la vivenda

Al detingut, de 31 anys, se li considera presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. En una entrada i registre voluntari en un domicili de Benifaió, els agents de la Guàrdia Civil d'Almussafes van intervenir 150 grams de marihuana en cogollos, una bàscula de precisió i tres telèfons mòbils.

El detingut suposadament venia la droga després de concertar una cita amb els consumidors habituals a través d'una aplicació de missatgeria instantània i o bé acudia als seus domicilis o als pipicans de les localitats d'Almussafes i Benifaió, aprofitant que posseeix un cadell de raça pit bull.

De fet, segons l'institut armat, ha sigut denunciat en diverses ocasions per trobar-se en els pipicans d'Almussafes a pesar de residir a Benifaió. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número quatre de Carlet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento