Barcelona lluitarà contra la tristor amb llums de Nadal

  • L'Ajuntament de Barcelona augmentarà aquest any un 20% la il·luminació nadalenca.
  • Després d'arribar a un acord amb els comerciants per fer front, així, a la crisi.

Per donar suport al comerç en temps de crisi. L'Ajuntament de Barcelona augmentarà aquest any un 20% la il·luminació nadalenca, després d'arribar a un acord amb els comerciants per fer front, així, a la crisi.

L'eix comercial de Sant Andreu serà el primer a encendre oficialment, a les 19.00 hores del 24 de novembre, la il•luminació nadalenca, que aquest any compta amb el patrocini d'Endesa i serà de baix consum.

Volem que Barcelona brilli, que torni a donar alegria
«Volem que Barcelona brilli, que torni a donar alegria, que es trenqui l'impuls psicològic de tristesa a la ciutat», va destacar el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca. L'Ajuntament de Barcelona continuarà pagant el consum energètic de l'enllumenat nadalenc i, a més, destinarà 700.000 euros a la campanya de Nadal per «plantar cara a la crisi», segons l'alcalde, Jordi Hereu, qui sosté que Barcelona guanyarà «la guerra contra la crisi i la batalla del Nadal».

El consistori explicarà fora de Catalunya -a
Itàlia i Suïssa- que «val la pena venir a Barcelona per Nadal». Aquest any, la meitat dels 43 mercats municipals participen en la campanya d'il•luminació.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento