Comunitat Valenciana

Detingut un jove a València per robar en l'interior de cotxes aparcats en la via pública

Agents pertanyents a la 5ª Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un jove de 19 anys acusat de robar en l'interior de vehicles estacionats en la via pública, segons ha informat aquest cos policial en un comunicat.
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Local de València

L'incident s'ha registrat aquesta nit, quan sobre les 22.45 hores, agents van ser alertats que un jove tractava de forçar vehicles estacionats als voltants de la calle Doctor Oloriz.

Els agents van acudir al lloc indicat i es van entrevistar amb un testimoni que els va explicar que havia vist com s'havia produït el presumpte robatori, l'aspecte del lladre i cap a on s'havia dirigit aquest home després. Així mateix, el testimoni els va manifestar que l'individu s'havia portat una borsa xicoteta del maleter d'un dels cotxes que havia aconseguit obrir.

Els policies van comprovar l'estat en el qual es trobava el vehicle forçat i van observar que el maleter romania obert i buit. Posteriorment, van intentar localitzar el presumpte autor dels fets i van donar amb ell als voltants de la zona gràcies a la col·laboració d'un parell de veïns que ho van assenyalar.

El presumpte lladre portava amb si la borsa descrita en un primer moment pel testimoni i, pel que sembla, es trobava sota els efectes d'alguna substància psicotrópica. Els agents el van detindre i el van traslladar a un centre de salut per a determinar quin tipus de substàncies havia ingerit i per a, finalment, traslladar-li a dependències policials.

Per la seua banda, la Policia també es va posar en contacte amb el titular del vehicle i se li va informar de l'ocorregut i dels tràmits a seguir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento