Comunitat Valenciana

Condemnen una dona per fer comentaris ofensius en Twitter a la seua exparella per a desprestigiar-li laboralment

La secció segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat una dona al pagament d'una multa de 1.260 euros per fer comentaris ofensius en la xarxa social de Twitter a la seua exparella per a desprestigiar-li laboralment. És empleat de banca.
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu

Així consta en la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la qual l'Audiència condemna la dona, a més, a indemnitzar la víctima amb 1.000 euros pels danys morals causats com a conseqüència del delicte d'injúries.

La Sala ratifica així la sentència dictada pel Jutjat penal número 6 de València que, a més de la multa i la indemnització, obliga la condemnada a divulgar la sentència condemnatòria en el seu perfil de Twitter i en la seu central de l'entitat bancària en la qual treballa la víctima.

Els fets es remunten als mesos de desembre del 2016 i gener del 2017, quan la condemnada va publicar diversos missatges en el seu compte de Twitter amb la intenció d'"ofendre la dignitat i prestigi professional com a empleat de banca i desacreditar a la víctima".

La sentència afig que, malgrat que sabia que era mentida, la dona va publicar que la seua exparella li feia la vida impossible, que havia buidat els comptes i que havia falsificat la firma. En referència a l'ocupació laboral de la víctima, va citar en un tuit el perfil de l'entitat en la qual treballava l'home i va publicar que el banc estava encobrint un abusador i directius que abusaven del seu càrrec per a humiliar les seues pròpies famílies.

La sentència no és ferma i pot recórrer-se davant el Tribunal Suprem (TS).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento