Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat d'apunyalar un altre amb el qual convivia en un parc de València després d'una discussió

La Policia Nacional ha detingut un home acusat d'apunyalar un altre amb el qual convivia en un parc de València després d'una discussió en la qual suposadament van participar tres persones. La víctima va ser ferida en l'abdomen encara que, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, va refusar l'atenció sanitària.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
EUROPA PRESS
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Agents van realitzar la detenció del presumpte autor dels fets en un parc pròxim a un carrer del districte Centre. Es tracta d'un home de 49 anys, de nacionalitat russa, al que se li atribueix un homicidi en grau de temptativa, després que, en el transcurs d'una discussió amb altres tres persones amb les quals convivia en el parc, suposadament intentara apunyalar una d'elles, a la qual va ferir en l'abdomen.

L'agents efectius, que realitzaven tasques de prevenció, van ser alertats perquè es dirigiren a un carrer del districte Centre, on pel que sembla es trobava un home en el sòl. Els policies van observar, en un parc adjacent al carrer, un home sagnant per la boca pel que van requerir la presència de serveis sanitaris.

En eixe moment, es van aproximar tres persones per a continuar amb una discussió i, en preguntar-los el motiu, els van manifestar que l'home ferit pel que sembla havia intentat apunyalar un d'ells.Segons les indagacions dels policies, tots ells pernoctaven en el parc i eixa persona suposadament tenia problemes de convivència amb la resta.

Quan un d'ells li havia recriminat la seua actitud, havia començat una discussió en la qual suposadament hauria escomès amb un objecte punxant a l'altre i una de les punyalades li hi havia ferit en l'abdomen. La fulla de l'arma blanca s'havia trencat en impactar en la sivella del cinturó.

Un d'ells va intercedir en la discussió i és en eixe moment quan el ferit va caure de cara al sòl, on va romandre fins a l'arribada de la policia. Els serveis sanitaris van atendre el sospitós, que presentava una ferida en la boca i després de la seua valoració ho van traslladar a un hospital de València, però prèviament van atendre la víctima, un home de 39 anys d'origen romanés, que va refusar de l'atenció.

Els agents van donar una batuda per la zona i van localitzar en una zona pròxima on es trobava l'ara detingut una navalla amb taques de sang i amb la fulla fracturada oculta en una tanca. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento