Comunitat Valenciana

Detingut un matrimoni jove per agredir-se mútuament davant el seu fill de deu anys a València

La Policia Nacional ha detingut a València un matrimoni, una dona de 28 anys i un home de 30, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després d'agredir l'home a la dona i ella intimidar-ho amb un ganivet en presència del seu fill de deu anys.
Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Vehicle de la Policia Nacional

Aquest dilluns, sobre les cinc de la vesprada, el 091 va rebre l'avís que una dona amenaçava amb un arma blanca al seu marit en una vivenda del districte d'Abastos, informa Prefectura en un comunicat.

La porta estava oberta i l'home en l'entrada. Aquest va manifestar als agents que la seua dona li havia amenaçat amb un ganivet en el transcurs d'una discussió, després del que s'havia marxat mentre el seu fill menor d'edat seguia dins de casa.

L'home estava molt nerviós, per la qual cosa els policies van entrar i van localitzar en una habitació la dona, també en estat de nerviosisme, al costat del fill.

Per la seua banda, la dona va relatar que havia tingut una discussió amb el seu marit pel consum d'alcohol i que ell s'havia posat agressiu i l'havia agafat pels braços al mateix temps que la insultava i sacsava. També va assegurar que ella havia esgrimit un ganivet perquè cessara en la seua actitud.

El fill de tots dos havia presenciat els fets i va explicar als agents de manera espontània que el seu pare li havia pegat a sa mare i que ella va traure un ganivet.

Per tot açò, tots dos van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El menor es va quedar a càrrec d'una de les seues àvies i els detinguts han passat a disposició judicial.

L'home té nombrosos antecedents i dos reclamacions vigents d'indagació de domicili i parador per dos jutjats de València. Al marge d'aquest cas, la Policia recorda que el 091 i les oficines de denúncies segueixen operatives durant l'estat d'alarma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento