Comunitat Valenciana

El MuVIM convida a gaudir des de casa de contacontes, tallers i visites a les seues sales virtuals

  • El museu està oferint durant el confinament distintes iniciatives relacionades amb la seua activitat habitual.
Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)
Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)
MUVIM
Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) ha iniciat, amb motiu del confinament per la pandèmia de Covid-19, la iniciativa '#MuVIMonTU', que permet gaudir de contacontes, tallers didàctics i visites guiades a les sales virtuals del centre cultural.

El tancament d'equipaments culturals valencians per a frenar l'avanç del coronavirus "no ha portat al fet que els qui els integren es queden de braços creuats, sinó que han fet un gran esforç perquè es puga gaudir, des del confinament, des de casa, d'una àmplia oferta cultural". "I tot sense donar un sol un pas, solament navegant en la xarxa", destaquen des del MuVIM.

El 13 de març, el museu tancava unes sales i obria unes altres, les virtuals. Un espai des del qual oferir experiències que servisquen com a alternativa en placer de gaudir de l'obra d'art, dels discursos expositius i de diverses activitats en viu i en directe, així sorgia #MuVIMonTU, recorden.

Catàlegs d'exposicions, guies, visites guiades i entrevistes són algunes de les propostes, sense oblidar als més xicotets, els qui trobaran contacontes i tallers pensats especialment per a ells. #MuVIMonTU pot seguir-se a través de xarxes socials i la pròpia pàgina web del museu.

"Es tracta d'un complet programa amb el qual hem aconseguit portar fins a les cases activitats que en altres circumstàncies hauríem realitzat en el museu en aquestes dates", subratlla el director del MuVIM, Rafael Company.

Cada setmana són diverses les propostes que es desenvolupen en les diferents plataformes, entre elles els catàlegs de moltes de les seues exposicions, que ara es poden descarregar de forma gratuïta o els contacontes 'Heroïnes del MuVIM', amb els quals cada diumenge a les 18 hores es destaca el paper de dones en la ciència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento