Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Oltra aposta per un pacte valencià a llarg termini però sense propostes inútils

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha advocat perquè el pacte valencià de reconstrucció del coronavirus siga a llarg termini i "el més ampli possible" a nivell polític, econòmic i social, sense caure en propostes "poc útils" com reduir el nombre de conselleries: "Totes les veus i opinions són importants".

En roda de premsa després del ple, Oltra ha assegurat que l'acord que va anunciar aquesta setmana el president, Ximo Puig, serà "per al dia després i tots els que vindran" i que estan "oberts a qualsevol proposta" però se centraran en les més pràctiques per al dia a dia dels valencians.

"Hi ha consens en què fins que no hi haja una vacuna o una cura efectiva no estarem en la normalitat que hem conegut fins ara", ha asseverat, per la qual cosa "qualsevol pla o pacte és a llarg termini".

En aquest escenari, la també coportaveu de Compromís ha sostingut que cadascú ha d'aportar des del seu àmbit, tant els partits del Botànic com l'oposició, empresaris i sindicats, societat civil i experts, "un ampli espectre que segur té molt a dir".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento