Comunitat Valenciana

Auxilien una dona de més de 80 anys per l'incendi de la seua vivenda a Teulada-Moraira

Agents de la Guàrdia Civil han auxiliat una dona de més de 80 anys per l'incendi que afectava la seua vivienda a Teulada-Moraira. Els fets es van succeir divendres passat i, segons l'institut armat, la ràpida actuació va evitar danys personals i que els danys materials foren majors.
Un dels agents amb la mànega intenta sufocar les flames.
Un dels agents amb la mànega intenta sufocar les flames.
GUARDIA CIVIL
Un dels agents amb la mànega intenta sufocar les flames.

L'avís es va rebre per un possible incendi en una vivenda de planta baixa. En arribar a la vivenda, van observar una columna de fum negre, d'uns 30 metres d'altura, i als veïns demanant ajuda.

Els agents van buscar possibles mànegues i punts d'aigua i les van introduir per les finestres del saló, intentant controlar les flames, mentre arribaven les dotacions de bombers.

L'única habitant de la vivenda, una octogenària, va comunicar als agents que estava preocupada per si el seu vehicle, estacionat en l'interior del seu garatge, es veia afectat i provocava danys amb una possible explosió.

Els dos guàrdies es van estar rellevant en l'ús de les mànegues i davant el fum, per a poder agafar aire, a causa que únicament portaven posada una mascareta quirúrgica.

Finalment, no va caldre lamentar danys en les vivendes confrontants ni tampoc danys personals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento