Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El govern municipal de València es baixa el sou un 10% i destinarà els diners a la investigació

L'equip de govern municipal de València se'n va a reduir el salari un 10 per cent per a dedicar eixos fons a la investigació, en concret als grups de treball que intenten desenvolupar una vacuna contra la Covid-19. Així ho ha anunciat l'alcalde, Joan Ribó, qui ha asseverat que els grups de l'oposició han expressat la seua voluntat d'unir-se a la proposta.
L'alcalde de València, Joan Ribó (centre), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo
L'alcalde de València, Joan Ribó (centre), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo
AJUNTAMENT VALÈNCIA
L'alcalde de València, Joan Ribó (centre), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo

Joan Ribó ha comparegut aquest dijous, acompanyat dels vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo, per a informar dels assumptes tractats en la Comissió de Seguiment de la crisi del coronavirus i la Junta de Govern Local.

El primer edil ha assenyalat que l'equip de govern, que integren Compromís i PSPV, va a reduir un 10% el seu salari, "començant, evidentment, per l'alcalde", així com "tinents d'alcalde, regidors, coordinadors i assessors de govern".

VACUNA

Ribó ha subratllat la importància que eixos diners es dediquen a la ciència i, especialment, "a grups de treball que investiguen sobre una vacuna, que és la gran solució per a acabar de resoldre aquest problema".

Ha agregat que la mesura serà efectiva mentre es perllongue l'Estat d'Alarma i començarà a aplicar-se en la nòmina d'aquest mes d'abril.

Així mateix, ha comentat que la iniciativa s'ha comunicat a la resta de grups en la Junta de Portaveus -PP, Ciutadans i Vox són els partits en l'oposició en el consistori valencià- "i asseguren que vol unir-se", una cosa que ha celebrat Ribó perquè "és un pas en al direcció de treballar conjuntament que nosaltres saludem".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento