Comunitat Valenciana

Detingut a Benidorm per portar-se menjar d'un supermercat a punta de navalla

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Benidorm (Alacant) un home per ser el presumpte autor d'un assalt amb arma blanca en un supermercat per a portar-se menjar.
Un cotxe patrulla.
Un cotxe patrulla.
POLICÍA NACIONAL
Un cotxe patrulla.

Segons ha informat la Comissaria provincial aquest dimarts, al detingut se li imputa un delicte de robatori amb violència.

L'individu va entrar en el supermercat i després d'agafar productes d'alimentació, suposadament els va sostraure esgrimint una navalla i amenaçant la dependenta mentre fugia del lloc. Dels fets es va donar avís a través del 091.

Així, els agents que es van desplaçar als voltants van localitzar un individu que responia les característiques aportades per la víctima, i a qui es va trobar l'arma utilitzada i els efectes sostrets.

El presumpte autor ha sigut acusat d'un delicte de robatori amb violència sent posat a disposició judicial dels Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm.

Aquesta actuació s'enquadra dins del dispositiu especial de prevenció impulsat per la Comissaria Provincial d'Alacant i dissenyat per la pròpia plantilla per a garantir la seguretat ciutadana en aquells establiments denominats essencials, com supermercats, farmàcies, estancs i altres, agrupant aquests locals en zones de vigilància i en aquells horaris més susceptibles de comissió delictiva durant l'estat d'alarma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento