Detinguda una jove a València per agredir la seua parella després de viatjar des de Londres per Falles i no poder tornar

La Policia Nacional ha detingut a València una dona de 22 anys per presumptament agredir i amenaçar amb un ganivet a la seua parella, un home que havia viatjat amb ella des de Londres per a gaudir de les Falles i no podia tornar per l'estat d'alarma.
Policia Nacional
Policia Nacional
CNP

Els fets es van produir sobre les 17 hores d'aquest dilluns en una vivenda del districte de Trànsits. El 091 va rebre l'avís d'una amiga de l'home, alertant de l'agressió i que la víctima es trobava molt espantada, informa Prefectura en un comunicat.

L'home, nerviós i temorós, solament parlava anglés, per la qual cosa va facilitar als policies un telèfon mòbil perquè es comunicaren amb la seua amiga. Aquesta els va manifestar que tots dos convivien des de principis de març.

La parella es trobava a València perquè havia viatjat per a gaudir de les Falles i no podia tornar al Regne Unit a causa de l'estat d'alarma decretat a Espanya pel coronavirus.

Segons aquesta versió, la discussió es va iniciar quan l'home li va mostrar el seu desig de tornar al seu treball a Londres. La presumpta agressora es va posar molt nerviosa i li va colpejar en el cap, a més d'arrapar-li en el rostre i amenaçar-li amb un ganivet de grans dimensions.

La víctima va fugir de la casa i va contactar amb l'amiga que va avisar a la Policia. Una vegada identificada, la sospitosa va reconéixer la discussió als agents. El domicili estava regirat, amb trossos de cristall trencats en el sòl.

Per tot açò, la jove va ser arrestada com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La detinguda, d'origen marroquí i sense antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

La Policia Nacional recorda a la ciutadania que les oficines de denúncies es troben obertes al públic en les comissaries durant l'estat d'alarma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento