Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Un total de 144 agents mediambientals reparteixen material en residències i en zones de difícil accés

Un total de 144 agents mediambientals realitzen des d'aquest divendres tasques de repartiment de material en residències i centres depenents de Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i especialment, en aquelles zones a les quals resulta més difícil accedir, segons ha informat en un comunicat la Generalitat.

Els agents mediambientals, que paticipan en aquesta tasca després d'un acord entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica amb la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, han iniciat el repartiment aquest divendres en els termes d'Alcoi, Altea i Crevillent, en la província d'Alacant.

En els pròxims dies acudiran a les províncies de Castelló i València fins a arribar a tots els centres que la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives indique, a mesura que vaja arribant el material als centres de repartiment.

Aquest divendres s'han distribuït 12.000 mascaretes, més de 1.600 unitats de gel hidroalcohòlicoi uns altres prop de 1.000 equips de protecció, entre guants i protectors facials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento