Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El termini de presentació de llistes per a participar voluntàriament en la Tomatina 2020 queda suspès

El termini de presentació de llistes per a participar com a voluntari a dalt del camió durant la Tomatina 2020 ha quedat suspès durant l'Estat d'Alarma decretat pel Govern com a conseqüència del coronavirus, segons ha informat en un comunicat la regidora de Turisme i Tomatina de l'Ajuntament de Bunyol (València), María Vallés.
Tomatina 2016
Tomatina 2016
EUROPA PRESS

La responsable de l'àrea turística ha traslladat "tranquil·litat" a tota la ciutadania pel que fa a la Tomatina 2020, "ja que estem encara començant abril, és molt prompte per a aventurar-nos sobre la celebració de la nostra estimada festa, no ens plantegem encara cap escenari", ha ressenyat.

L'edil ha assegurat que tots els qui estiguen interessats a participar com a voluntaris en la Tomatina 2020 han d'estar atents a les xarxes socials oficials, webs del consistori i Ràdio Bunyol TV perquè, una vegada s'alce l'Estat d'Alarma, s'obrirà de nou el termini perquè puguen presentar les seues llistes per registre d'entrada. També ha assegurat que es donarà temps suficient i serà publicitat "àmpliament" perquè tots els bunyolencs que estiguen interessats puguen presentar la seua llista.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento