Descobreixen dos persones prenent el sol en la platja de Molins i un ciclista que anava a la platja a Dénia

  • Les policies Nacional i Local van interposar ahir dimecres de 9 a 21 h 44 denúncies per incomplir l'estat d'alarma.
Accés a la platja de Molins, a Dénia.
Accés a la platja de Molins, a Dénia.
GOOGLE MAPS

Agents de la Policia Local de Dénia (Alacant) van denunciar ahir dimecres a dos persones que prenien el sol en la platja Molins, així com un ciclista al que van localitzar en el carrer Bogavant, equipat amb una tovallola de bany i camí de la platja.

A més, es va sancionar altres dos ciclistes que en la plaça Oculista Buigues van assegurar que anaven a fer la compra, malgrat que el seu domicili estava "a quilòmetres" de la plaça; i un quart ciclista, en la carretera de les Marines, circulant cap als Poblets, ja que segons va dir, havia anat a tirar el fem "i a fer un volta".

Segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat aquest dijous, en total, la Policia Nacional i la Local de Dénia van interposar ahir, entre les 09.00 i les 21.00 hores, 44 denúncies per incomplir l'estat d'alarma i l'obligació de romandre a casa, es va identificar 68 persones i es van controlar 310 vehicles.

Entre els denunciats, hi ha dos persones que en la plaça Arxiduc Carles van al·legar que es dirigien a un locutori a fer una telefonada. A més, a un d'ells se li va localitzar un arma blanca.

A més, en el carrer Mar Bàltic, els agents van localitzar una persona que passejava sense justificació i que en ser sorpresa, es va dirigir a un contenidor per a agafar una borsa de fem i intentar justificar la seua eixida.

Finalment, la Policia Local va trobar a una persona en el carrer Cartagena que primer va declarar que anava al caixer, quan existeix un al costat del seu domicili, i aleshores va al·legar que anava a la gasolinera a per el sopar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento