Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per sostraure gels d'una farmàcia i fugir en una bici robada

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 47 anys per presumptament sostraure dos packs de gels en una farmàcia i fugir en una bicicleta robada. A l'arrestat li constaven més de 70 detencions i va ser interceptat gràcies a la col·laboració ciutadana.
Un dispositiu d'agents de la Policia Nacional
Un dispositiu d'agents de la Policia Nacional
CNP
Un dispositiu d'agents de la Policia Nacional

Sobre la una i mitja de la vesprada d'aquest dimecres, el 091 va rebre l'avís del robatori en un establiment del districte de Patraix, informa Prefectura en un comunicat.

El sospitós va intentar fugir quan els policies li van donar l'alt, encara que finalment va ser interceptat gràcies a la col·laboració de diversos testimonis del robatori.

La propietària de la bicicleta sostreta la va rebre i la va valorar en uns 150 euros, confirmant que el cadenat es trobava fracturat.

Després de les perquisicions, els investigadors van confirmar que el presumpte lladre s'havia apoderat dels dos packs en la farmàcia per a eixir a tota velocitat, deixant una altra bici en la porta de la farmàcia. Una de les empleades va forcejar amb ell fins que va recuperar els gels.

Una vegada identificat, el sospitós va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i un altre de furt. L'arrestat, d'origen espanyol i amb nombrosos antecedents per fins a 70 detencions prèvies, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento