Comunitat Valenciana

#Valènciaentrenaacasa, una plataforma online amb classes de pilates, fitness llatí i balls de saló

  • L'Ajuntament de la ciutat oferirà vídeos a les seues xarxes socials per a promoure l'exercici físic durant el confinament.
LA FUNDACIÓ ESPORTIVA LLANÇA LA PLATAFORMA #VALENCIAENTRENAENCASA PER A FOMENTAR L'EXERCICI FÍSIC DURANT EL CONFINAM
LA FUNDACIÓ ESPORTIVA LLANÇA LA PLATAFORMA  #VALENCIAENTRENAENCASA PER A FOMENTAR L'EXERCICI FÍSIC DURANT EL CONFINAM
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
LA FUNDACIÓ ESPORTIVA LLANÇA LA PLATAFORMA #VALENCIAENTRENAENCASA PER A FOMENTAR L'EXERCICI FÍSIC DURANT EL CONFINAM

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València ha posat en marxa la plataforma '#Valènciaentrenaacasa' davant l'emergència sanitària del coronavirus, amb l'objectiu que la ciutadania seguisca en actiu fent exercici físic i promoure l'esport a qualsevol edat".

Cada dia, a partir d'aquest dimecres, en xarxes socials es difon l'enllaç amb classes de 45 minuts perquè els valencians puguen realitzar activitats com pilates, ioga, fitness llatí, GAP o balls de saló.

'#Valèncientrenaacasa' compta amb una graella igual a l'habitual de les instal·lacions municipals, dirigida pel mateix equip de professionals, detalla el consistori en un comunicat.

Els vídeos ofereixen activitats de sala com gimnàstica de manteniment, esport i salut o taitxí amb fins i tot una "adaptació en sec" de les classes en piscina.

En la plataforma es reformulen activitats aquàtiques com l''aquagym', la matronatació, l'entrenament a adults, l'entrenament escolar o la natació sincronitzada. Els monitors atenen els dubtes dels participants durant cada sessió.

L'horari és el mateix que en les instal·lacions municipals. Des de les 8.30 fins a les 22 hores, totes les persones que vullguen practicar exercici físic des de casa podran accedir a través del Facebook i Twitter de la FDM.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento