Arriben dos vols de la Xina amb quasi un milió de màscares, més de 10.000 vestits EPI i ulleres

  • Continua executant-se l''Operació Ruta de la Seda' iniciada per la Generalitat per a l'adquisició de material sanitari.
Primera llegada a la Comunitat Valenciana de material de protección procedente de China
Primera llegada a la Comunitat Valenciana de material de protección procedente de China
GVA

Dos vols procedents de la Xina amb material de protecció enfront del coronavirus, encarregat per la Generalitat, arribaran aquest mateix dimarts a la Comunitat Valenciana, en el context de la iniciativa 'Operació Ruta de la Seda', posada en marxa pel Consell "per a continuar garantint el subministrament" als centres sanitaris valencians i residències de majors.

Segons han informat fonts de la Generalitat, entre els dos vols arribaran a la Comunitat quasi un milió de màscares, 10.031 vestits d'Equips de Protecció Individual (EPI) i 10.000 ulleres de protecció ocular.

Un d'ells és un vol de China Cargo, que aterrarà a Saragossa, igual que l'anterior enviament, rebut la setmana passada. Aquest avió, que va eixir del país asiàtic a les 4 de la matinada hora espanyola, està previst que arribe a Amsterdam sobre les 16.00 hores, i a mitjan vesprada a Saragossa.

En aquest avió es transporten més de 600.000 màscares (400.000 quirúrgiques i més de 200.000 FPP2); 10.000 ulleres de protecció ocular i 10.031 vestits EPI.

A més, s'ha pogut aprofitar un vol de la companyia Air China entre Shanghai i Barcelona per a incorporar un carregament de més de 300.000 màscares FFP2, que també arribarà aquesta vesprada.

Igual que en el primer enviament rebut la setmana passada, una vegada passe el control de duana, el carregament es transportarà en camions a un centre logístic de la Generalitat per a la seua posterior distribució tant als departaments de salut com als centres sociosanitaris.

Segons les mateixes fonts, la Generalitat "continua treballant intensament" per a tancar nous vols "per a continuar assegurant el proveïment en les pròximes setmanes i protegir així la salut dels valencians i valencianes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento