Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Lladró aplicarà un ERTO de 89 dies en les quatre empreses del grup

La direcció de Lladró i els membres del comité d'empresa i de les seccions sindicals de les quatre empreses que conformen el grup han finalitzat la negociació empresa dimarts passat per a l'aplicació de mesures amb les quals fer front a la situació, sense precedents, provocada per la crisi del coronavirus. Així, s'ha establit 89 dies de suspensió d'ocupació per a les empreses Lladró, S.A i Diasa, S.L i 92 per a Arte y Porcelanas, S.A i Porsa, S. a.

En un comunicat, la mercantil assenyala que "l'abast internacional de la firma, que pateix les onades de la pandèmia en els diferents països, així com el tancament de les boutiques, punts de venda autoritzats i distribuïdors Lladró a Espanya i en la resta de països en el que opera la companyia, requereixen de mesures urgents per a fer front a les importants conseqüències econòmiques derivades d'aquesta situació".

"A pesar del difícil escenari i de l'important esforç que va a requerir a tots els membres de l'empresa, les parts coincideixen que aquestes mesures són el pas per a superar la situació i anar recuperant la normalitat tan prompte com siga possible", manifesten.

"L'equip humà -prossegueixen- seguirà sent la peça clau per a enfrontar aquest nou repte, tornar a engegar totes les activacions a nivell de producte, distribució i línies de negoci i tornar, com més prompte millor, al camí emprès cap a la recuperació i creixement de la companyia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento