Comunitat Valenciana

Coronavirus.- SanSan Festival confirma que el 95% d'artistes previstos per a la celebració d'abril estaran a l'octubre

L'organització del SanSan Festival ha confirmat que el 95 per cent dels artistes que estaven previstos per a la celebració d'abril, ajornada davant la pandèmia del coronavirus, estaran a Benicàssim en la nova data prevista -el 9, 10 i 11 d'octubre-.
Cartell del SanSan Festival
Cartell del SanSan Festival
SANSAN FESTIVAL
Cartell del SanSan Festival

Es tracta de noms nacionals com Leiva, Xoel López, Sidecars, Miss Caffeina, Delaporte, Dorian, La Casa Azul, Los Punsetes, Carolina Durante, Rayden, Locoplaya, Novedades Carminha o Zahara, entre molts altres.

Quant als grups internacionals, l'organització de l'esdeveniment ha assenyalat que s'està treballant intensament perquè també continuen en el cartell. A l'espera del reajustament amb les seues gires mundials, han reiterat els seus desitjos d'estar en la nova edició del festival.

El SanSan ha agraït a públic, artistes, agències, patrocinadors, col·laboradors, mitjans de comunicació i a la ciutat de Benicàssim la "comprensió i confiança" en el projecte. "Ara és moment de quedar-se a casa per a tornar a la normalitat i poder gaudir a l'octubre del festival que tots mereixem. Tornarem amb més ganes que mai", ha apuntat l'organització.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento