Comunitat Valenciana

Tanquen els centres sanitaris integrats de Juan Llorens i de Torrent per a reforçar el General

  • Els consultoris auxiliars del Barri de la Llum i de Juan Llorens també tanquen per dotar de professionals altres centres.
CSI Juan Llorens
CSI Juan Llorens
GVA
CSI Juan Llorens

El Departament de Salut València-Hospital General ha tancat els centres de salut integrats (CSI) de Juan Llorens i Torrent a fi de reforçar els servicis de l'Hospital General de València, segons ha informat aquest departament en un comunicat.

En concret, i de manera provisional, queda suspesa l'activitat del CSI Juan Llorens, a excepció del servici de Radiologia. De la mateixa manera, el CSI de Torrent manté únicament l'activitat del servici de Radiologia, Anàlisis Clíniques i Inspecció Mèdica. El manteniment del servici de Radiologia obeeix a poder garantir el circuit de valoració de pacients afectats per COVID-19 i així donar suport a l'hospital.

Els consultoris auxiliars del Barri de la Llum i de Juan Llorens també es tanquen d'acord amb el Pla de contingència davant la pandèmia del COVID-19. D'aquesta manera, els professionals de tots dos consultoris auxiliars es traslladen als seus centres de salut de capçalera. Així el personal del consultori auxiliar del Barri de la Llum prestarà els seus servicis en el CS Fuensanta i el de Juan Llorens el CS Guillem de Castro.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento