Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Terra Natura Benidorm habilita un tour virtual per les seues instal·lacions

El parc de naturalesa i animals Terra Natura Benidorm (Alacant) ha llançat un tour per a facilitar que qualsevol família que ho desitge puga visitar virtualment les seues instal·lacions i conéixer als animals que habiten en elles sense la necessitat d'acostar-se al complex. El parc està tancat complint així amb les mesures establides pel Govern espanyol per a afrontar la pandèmia del coronavirus i evitar el risc de contagi.
Parc Terra Natura Benidorm, passeig virtual.
Parc Terra Natura Benidorm, passeig virtual.
TERRA NATURA
Parc Terra Natura Benidorm, passeig virtual.

La visita virtual de 360 graus, que és totalment gratuïta, permet recórrer visualment les diferents àrees temàtiques d'aquest espai de conservació, en el qual conviuen més de 1.500 animals de 200 espècies, quasi 100 d'elles es troben protegides o en perill d'extinció. L'internauta pot trobar una vista àrea de tot el parc o accedir a les àrees que recreen Pangea, Amèrica, Àsia o Europa, ha detallat el parc aquest dimarts.

Dins de cada àrea, els usuaris poden descobrir espècies emblemàtiques que habiten en elles com elefants asiàtics, rinoceronts indis, tigres de bengala, micos siamang, aus tropicals en l'aviari, entre d'altres.

El recorregut es produeix de forma intuïtiva i senzilla amb la finalitat de potenciar la divulgació científica sobre aquestes espècies de cara a fomentar la conservació i la conscienciació sobre elles.

També s'ofereix la possibilitat de capturar fotos panoràmiques dels espais a través dels quals es realitza la visita virtual que després poden ser compartides en les seues xarxes socials.

Un altre dels apartats d'aquesta web inclou un mapa interactiu, on les famílies poden accedir directament a les àrees temàtiques del parc i observar un visionat total de les praderies i recintes d'alguns animals.

Durant el recorregut, els usuaris estan acompanyats per un explorador que els desvetlarà dades curioses i característiques dels animals d'aquest centre de conservació, i els proporcionarà fotos exclusives d'aquests animals per a obtindre una visió única i especial d'ells. La iniciativa ha sigut dissenyada especialment perquè el públic familiar dispose d'una nova ferramenta digital d'oci.

Es pot accedir al tour virtual a través de la direcció web '

Mostrar comentarios

Códigos Descuento