Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Puig diu que la unitat és "bàsica" per a superar la crisi i rebutja crear "espais de confrontació"

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha recalcat que "la unitat com a país i com a societat" és "bàsica" per a poder superar la crisi del COVID-19, per la qual cosa ha rebutjat "crear espais de confrontació" ni amb el Govern central ni amb les diverses formacions polítiques.
El president de la Generalitat, Ximo Puig,
El president de la Generalitat, Ximo Puig,
EUROPA PRESS
El president de la Generalitat, Ximo Puig,

El cap de Consell s'ha expressat en aquests termes en resposta a una pregunta sobre si creu que les comunitats autònomes estan actuant de manera "més àgil" que l'Executiu espanyol.

Sobre aquest tema, Puig ha asseverat: "Cadascú ha de fer allò que li correspon. Nosaltres estem veient què fer per a superar junts aquesta situació i no és un espai de debat ni de confrontació".

Així mateix, Puig ha aprofitat per a precisar que el que ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, respecte al confinament és que "s'acceleren, en el marc establit, les mesures". "Que es porten fins a les últimes conseqüències el confinament previst", la qual cosa no impossibilita que hi haja activitats que "han de seguir funcionant", ha apuntat.

"Qui dirigeix la situació -ha ressaltat- és el Govern d'Espanya i no anem a fer cap conflicte ni amb el Govern d'Espanya ni amb cap partit polític", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento