Comunitat Valenciana

VOX denuncia en el jutjat pintades amb la imatge d'Abascal amb un tir en el front a València

VOX ha anunciat aquest dilluns la interposició en un Jutjat d'Instrucció de València d'una querella per l'aparició de pintades amb la imatge del partit, Santiago Abascal, amb un tir en el front en un carrer de la ciutat.
La pintada denunciada
La pintada denunciada
VOX
La pintada denunciada

Segons ha informat la formació en un comunicat, es tracta de la mateixa imatge que va aparéixer al desembre a Castelló, l'autoria de la qual assegura que va ser reconeguda per una associació feminista, contra la qual es va querellar el partit pels delictes d'amenaces i odi.

Ara, VOX ha interposat una querella en un jutjat de València pels delictes d'odi i amenaces després de l'aparició d'unes imatges amb el rostre d'Abascal i un tir en el front.

En el seu escrit, VOX argumenta que l'article 169.2 paràgraf 510 del Codi Penal arreplega el delicte d'odi "que, a més, en dirigir-se contra Santiago Abascal en qualitat de president d'una formació política, té un ànim manifestament deliberat de causar el terror tant a ell personalment com als seus integrants i simpatitzants", segons assenyala el comunicat.

VOX sol·licita al Jutjat d'Instrucció, a fi d'acreditar la identitat de l'autor dels fets, que s'acorde la declaració del representant de l'associació de Castelló contra la qual va dirigir l'anterior acció judicial i que la Policia Local de València comprove la pintada en el carrer i "aquelles altres que hagueren aparegut" en la ciutat.

VOX València Ciutat ha penjat la imatge en el seu compte d'Instagram amb el següent missatge: "L'esquerra radical no només gestiona vesprada i malament la crisi del coronavirus sinó que els seus acólitos se salten la quarantena per a cometre un presumpte delicte d'odi i amenaces. Ho van fer fa poc a Castelló i ara amb pintades a València. No ens acoquinen!".

El portaveu de Vox en el consistori, José Gozalbez, s'ha fet ressò d'aquesta publicació en el seu compte de Twitter, i titlava d'"indecent" el succeït al mateix temps que anunciava les accions penals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento