Coronavirus.- La Catedral de València ofereix missa diària per 'streaming' i a porta tancada

La Catedral de València ofereix aquesta setmana la missa conventual diària per 'streaming' a les 9.30 hores en el seu canal de Youtube, celebrada pel capítol metropolità de la Seu a porta tancada, a conseqüència de l'emergència sanitària pel coronavirus.
Missa en la solemnitat de San José, a porta tancada en la Catedral
Missa en la solemnitat de San José, a porta tancada en la Catedral
A.SÁIZ/AVAN

Els diumenges i festius oficia l'homilia el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, mentre que la missa diària cada setmana està presidida per un canonge del capítol.

Aquesta santa missa es pot seguir en el canal de Youtube de la Catedral de València i en la plataforma Younews, detalla l'Arxidiòcesi en un comunicat.

La Seu se suma així a la iniciativa '#QuedARTEencasa', que agrupa catedrals espanyoles com les de Madrid, Conca, Segòvia, Palència o Mallorca. Centrada en la xarxa social Twitter, cada dia una és l'encarregada de proposar un tema concret.

L'objectiu és posar en valor el patrimoni cultural de les catedrals i les seues col·leccions artístiques, però també les seues tradicions religioses i culturals. Aquest 19 de març, sant Josep, la Seu va proposar el tema de les festes populars a València: Vicente Ferrer, Vicente Màrtir, la Verge dels Desemparats i les Falles.

La Catedral de València disposa de comptes de Youtube, Facebook, Twitter i Instagram "obertes a les consultes i a les curiositats de tot el món". També es poden visitar online totes les obres d'art del Museu de la Seu en la pàgina web, amb un recorregut virtual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento