Comunitat Valenciana

Escola llança en format digital el 14 'Disc de la Música en Valencià'

Un total de 22 temes componen el 14 'Disc de la Música en Valencià' que han llançat Escola Valenciana i Reviscola per a donar suport a la tasca dels artistes que s'expressen en valencià.
Escola llança en format digital el 14 'Disc de la Música en Valencià'
Escola llança en format digital el 14 'Disc de la Música en Valencià'
ESCOLA VALENCIANA
Escola llança en format digital el 14 'Disc de la Música en Valencià'

L'àlbum ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d'Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

Es tracta d'un recopilatori de 22 cançons en valencià que artistes i grups cedeixen desinteressadament. S'ha llançat en format digital com a recurs d'entreteniment i prompte estarà disponible en format físic.

Escola Valenciana ha posat tant aquest CD, com les altres 13 edicions anteriors a la disposició de la ciutadania dins de la campanya Escola a Casa, que promou recursos i activitats en valencià per a aquestes setmanes de suspensió de l'activitat escolar i temps a casa a causa del coronavirus.

En aquesta ocasió, col·laboren en el disc els grups i cantants Tesa, Tito Pontet, El Diluvi, La Fúmiga, Xavi Sarrià i el cor de la fera, Smoking Souls, Ofèlia, Cactus, Herba Negra, L'Home Brut, L'Emperador, La Trocamba Matanusca, Miquel Gil, Aljub, Xavier de Bétera, Mireia Vives i Borja Penalba, Feliu Ventura, GEM, Jazzmatiks, Júlia i Clara Andrés, Mans de Destral i Els Oratges Canviants i Nomembers.

El 'Disc de la Música en Valencià' és el recurs amb el qual Escola "dona suport i impulsa el treball fet pels cantants i grups que empren el valencià a l'hora d'expressar el seu missatge musical", explica l'entitat cívica.

Aquest recopilatori està ja disponible de forma lliure al bandcamp d'Escola Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento