Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Puig demana a À Punt reforçar el seu caràcter de servici públic amb contingut educatiu i d'oci

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat a la radiotelevisió pública valenciana, À Punt, la voluntat que la seua programació s'adapte al moment actual i es reforce la seua vocació de servici públic, amb contingut educatiu, d'oci i també d'atenció i resposta davant la crisi sanitària del coronavirus.
El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig
GVA
El president de la Generalitat, Ximo Puig

Així ho ha indicat en una roda de premsa en la qual ha explicat que en la reunió d'aquest dilluns amb els portaveus dels grups parlamentaris es va acordar la necessitat d'augmentar al màxim la capacitat de servici públic de la radiotelevisió i així li l'ha traslladat a la corporació.

La voluntat és que la programació "s'adecue al moment actual" i de cobertura "a l'estat emocional i les necessitats de la societat valenciana".

Ha posat com a exemple la necessitat de recolzar el procés educacional dels xiquets, que estan en les seues cases, i també d'oci audiovisual per a totes les persones que estan recloses en les seues llars. També ha subratllat la necessitat de programes d'atenció permanent i resposta a qüestions generals que puguen plantejar-se respecte a la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento