Barcelona ampliarà i construirà 37 centres de salut en set anys

  • Es reformaran els principals hospitals.
  • Reservaran 15 solars per a futures obres.
  • Tota l'operació costarà 1.148 milions d'euros.

Els barcelonins comptaran amb 37 hospitals o ambulatoris nous o ampliats d'aquí fins el 2015. S'hi invertiran 1.148 milions (sense incloure l'Hospital Clínic) entre la Generalitat (900 milions), l'Ajuntament (cedeix sòl per 88 milions) i operadors com la Fundació Viure i Conviure (160 milions). També reserven solars per a 15 centres més.

Tota la ciutat es beneficiarà de les reformes a l'Hospital del Mar (acabaran el 2018), Sagrat Cor, Dos de Maig, Sant Pau, Hospital Plató, Sant Rafael, Vall d'Hebron, Del Mar i Evangèlic, Fundació Puigvert, el nou edifici de l'Hospital Clínic, així com els equipaments de les Cotxeres de Borbó.

Ciutat Vella: CAP Casc Antic-Rec Comtal i Barceloneta.

Eixample: CAP Comte Borrell i Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) BCN_Dreta (CAP Sagrada Família).

Sants-Montjuïc: CAP Carreras Candi i Consell de Cent. Trasllat de la clínica Figarola Pera. En atenció mental, ampliació de Sant Pere Claver i un nou centre a Numància.

Les Corts: Atenció en salut mental Les Corts-Montnegre.

Sarrià-Sant Gervasi: CAP_Sant Gervasi, atenció en salut mental Sarrià i equipament sociosanitari al Putxet (Dolors Aleu).

Gràcia: CAP La Cibeles.

Horta-Guinardó: CAP el Carmel i CUAP Nord Horta. Atenció en salut mental: unitat de psiquiatria d'aguts a Sant Rafael i el nou espai polivalent Barcelona Nord.

Nou Barris: CAP Ciutat Meridiana.

Sant Andreu: CUAP Sant Andreu i CAP Trinitat Vella (Via Barcino).

Sant Martí: CAP Vila Olímpica, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Centre de Salut Mental Sant Martí sud i CUAP Sant Martí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento