Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Les Falles de València i la Magdalena de Castelló, ajornades pel coronavirus

Les festes de les Falles de València i la Magdalena de Castelló han sigut ajornades a causa de la crisi del coronavirus. Es tracta d'una mesura adoptada per "responsabilitat i pensant en l'interés general" i d'aplicació a tota la Comunitat Valenciana.
Imatge d'arxiu d'unes 'mascletà' de les Falles
Imatge d'arxiu d'unes 'mascletà' de les Falles
EUROPA PRESS
Imatge d'arxiu d'unes 'mascletà' de les Falles

Així ho ha anunciat el president, Ximo Puig, després de la reunió extraordinària que s'ha celebrat en la vesprada de hui dimarts al Palau de la Generalitat de la Mesa Interdepartamental de Coordinació front del Coronavirus.

El cap del Consell ha apel·lat a la "comprensió de tota la ciutadania valenciana" i ha recalcat la "coordinació" mantinguda en tot moment amb el Govern d'Espanya. "Els responsables del Ministeri (de Sanitat) han donat una instrucció clara: la conveniència de no celebrar els actes festius de les Falles i la Magdalena en les dates previstes", ha asseverat Puig.

"La responsabilitat és el primer requisit de qualsevol govern; la Generalitat ha seguit els criteris científics i tècnics per a protegir la salut de la ciutadania", ha postil·lat el dirigent valencià.

Prèviament a aquesta compareixença, el president del Govern, Pedro Sánchez, havia assegurat que la decisió de mantindre o no en la seua integritat les Falles de València davant la crisi del coronavirus es prendria "de manera consensuada" i "guiada per criteris científics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento