Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Roig (Mercadona) garanteix el proveïment i demana "normalitat, prudència i racionalitzar la por"

El president de Mercadona, Juan Roig, ha assegurat que el proveïment de productes "està garantit" en la cadena de supermercats i ha fet una crida a actuar amb "normalitat, prudència i racionalitzar la por" davant el coronavirus.
El president de Mercadona, Juan Roig
El president de Mercadona, Juan Roig
ROBER SOLSONA/EUROPA PRESS
El president de Mercadona, Juan Roig

Així ho ha manifestat durant la roda de premsa que ha oferit per a informar sobre la situació actual i futura dels 5 Components de Mercadona, en la qual ha donat a conéixer els resultats de la cadena de supermercats corresponents a l'exercici del 2019 i ha avançat les previsions per a enguany.

Segons Roig, tots els processos productius de Mercadona i totes les seues instal·lacions estan funcionant amb "normalitat", més enllà de la venda típica de gel de mans i determinats productes desinfectants.

Açò sí, després de les mesures de seguretat sanitària adoptades a Vitòria i Madrid, dilluns a la vesprada es va produir una "reacció de compra impulsiva dels gels", una situació que s'ha reproduït aquest mateix matí, sobretot a Madrid.

"A la resta d'Espanya la situació és de total normalitat", ha asseverat. Situacions semblants a aquesta crisi del sector nacional i internacional ja s'han viscut en el passat, ha recordat, "i sempre hi ha hagut productes suficients per a proveir tots els nostres caps (clients) i actualment també els tenim", ha insistit.

En aquest sentit, Roig ha destacat que "Mercadona és molt eficient i a més el sector de la distribució i de l'agroalimentació és molt eficient, per tant està garantit el proveïment dels productes".

"EL PITJOR QUE ENS POT PASSAR ÉS LA POR"

Segons el president de Mercadona, "després d'un període d'incertesa, els éssers humans reaccionem, trobarem les solucions i tornarem a la normalitat". Roig ha llançat un missatge perquè tots "racionalitzem la por". "El pitjor que ens pot passar és la por", ha subratllat.

Així mateix, ha animat a "confiar en els experts sanitaris, que són molt professionals" i "gestionar racionalment la nostra por", fins que tot torne a la normalitat, cosa que espera que ocórrega "més prompte que tard", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento