La UPV, millor universitat espanyola en Agricultura i Ciències Forestals, segons el rànquing QS per matèries

La Universitat Politècnica de València (UPV) és, un any més, la millor universitat espanyola en Agricultura i Ciències Forestals. Així es desprèn de la desena edició del QS World University Rankings per matèries, publicat hui dimecres. Aquesta classificació situa a més la UPV com la segona millor del país en Enginyeria Química i en el top 3 en Enginyeria Civil, Arquitectura i Enginyeria Mecànica, Aeronàutica i Fabricació.
La UPV, millor universitat espanyola en Agricultura i Ciències Forestals, segons QS World University Rànquings
La UPV, millor universitat espanyola en Agricultura i Ciències Forestals, segons QS World University Rànquings
UPV

En l'àmbit internacional, la Universitat Politècnica de València està entre les 100 millors del món en dos matèries: Agricultura i Ciències Forestals i Enginyeria Civil. A més, en altres cinc disciplines -Arquitectura; Art i Disseny; Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions; Enginyeria Química; i Enginyeria Mecànica, Aeronàutica i Fabricació- la UPV se situa entre les 150 millors del món, destaca la institució acadèmica en un comunicat.

Altres disciplines en les quals sobreeix la UPV són Informàtica i Ciències Ambientals, en les quals aconsegueix situar-se entre les 250 millors del món. En Matemàtiques, la UPV està entre les 350 més destacades; i aquesta mateixa posició és la que ocupa en Ciències dels Materials i en Física i Astronomia. En Administració i direcció d'empreses, la UPV apareix entre les 400 millors del món; i en Ciències Biològiques, en el rang 501-550.

D'aquesta manera, la Universitat Politècnica de València destaca, un any més, com una universitat de referència internacional, reconeguda en 14 de les 48 disciplines analitzades en el QS World University Rankings per matèries. En la seua desena edició, aquest rànquing ha avaluat 1.369 universitats de 83 països.

Sobre la situació general de les institucions d'educació superior espanyoles, Ben Sowter, director d'investigació de QS, assenyala que aquesta última edició "llança l'evidència que el nou ministre d'Universitats, Manuel Castells estarà a càrrec d'un sector que, encara que ja posseeix un alt grau d'excel·lència, compta amb possibilitats de millora".

"Espanya té prou menys titulacions en el Top 50 que França i, mentre que Itàlia situa huit carreres en el Top 10 global, Espanya no té actualment cap en eixe tram", afig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento