La Policia intercepta un cotxe amb tres corders amb les potes lligades al maleter

Agents de la Policia Nacional han interceptat un vehicle que circulava pel carrer Pintor Benedito de València amb tres corders amb les potes lligades al maleter. El conductor, de 26 anys, mancava de permís o llicència de conducció, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Agent de la Policia Nacional
Agent de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL

Els policies que realitzaven tasques de prevenció van observar al voltant de l'una de la matinada un cotxe que circulava de manera irregular, canviant de carril sense senyalitzar la maniobra, per la qual cosa li van donar l'alt.

Van sol·licitar al seu conductor que baixara del cotxe, el van identificar i van localitzar al maleter tres corders amb les potes lligades, i després de preguntar-li la procedència, que l'home no acreditava.

Els agents van realitzar diverses gestions i van sol·licitar la col·laboració de Policia Local de València perquè realitzara les gestions oportunes, ja que l'home mancava de segur obligatori de cotxe, de la inspecció tècnica del vehicle (ITV) i del permís o llicència de conducció del conductor.

En el cotxe anava una altra persona que va ser traslladada a dependències policials per a la seua identificació, ja que tampoco no duia documentació. El cotxe va quedar immobilitzat i es van traslladar els tres corders al centre d'avifauna i animals exòtics de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento