El programa d'actualitat en clau d'humor 'Assumptes Interns' torna a À Punt amb nou format

'Assumptes interns', el programa d'actualitat en clau d'humor, torna a emetre's en À Punt dimecres que ve 4 de març, a partir de les 22.30 hores, informa la televisió pública valenciana.

L'espai torna amb un nou format setmanal de reportatges d'actualitat que un equip de reporters contarà "en clau d'humor i amb una vocació transmèdia", explica À Punt en un comunicat.

En aquesta nova edició d''Assumptes interns', Pere Aznar serà el cap d'un grup de reporters que tractarà de cobrir "el més destacat de l'actualitat que pot interessar als valencians i les valencianes".

Jose Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions Raúl Antón i Maria Zamora també formaran part de l'equip. A més, cada setmana es comptarà amb un reporter convidat per a tractar un dels temes d'actualitat amb la seua particular visió. Dimecres que ve, serà el reconegut periodista valencià Paco Nadal.

Una furgoneta farà de campament base dels reporters d''Assumptes interns'. Pere Aznar, "al comandament de l'operació", reparteix en cada programa els continguts del dia entre els membres del seu equip, que corren disposats a cobrir la notícia "amb rigor i acidesa".

Es tractarà de reportatges que cobriran l'actualitat política, autonòmica, els actes socials i culturals, els esdeveniments esportius, les cites musicals i, fins i tot, les inclemències climatològiques.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l'enllaç

Mostrar comentarios

Códigos Descuento