El Palau de Les Arts de València llevarà el nom de Plácido Domingo al seu Centre de Perfeccionament

La Comissió Executiva -òrgan de gestió i administració del Patronat del Palau de les Arts de València- ha decidit canviar la denominació del Centre de Perfeccionament de la institució, que fins ara portava el nom del cantant i director Plácido Domingo.

D'aquesta manera, a partir d'ara, "la nova denominació de l'espai formatiu d'excel·lència internacional serà Centre de Perfeccionament Palau de les Arts", ha anunciat.

La resolució s'ha adoptat en la reunió que ha mantingut aquest dijous la comissió en la qual s'han abordat possibles accions arran de la situació de l'artista Plácido Domingo, després de fer públic un comunicat en el qual demana perdó a les dones que li van acusar d'assetjament sexual "pel dolor" causat i accepta "tota la responsabilitat" per les accions denunciades en els últims mesos.

Entre els temes que estaven sobre la taula figurava la possibilitat -reclamada per diversos col·lectius i partits- de llevar el nom de l'artista al Centre de Perfeccionament del teatre.

La decisió, segons expliquen des de l'organisme, "ha sigut adoptada després de l'anàlisi de les informacions dels últims dies i en coherència amb els valors que sustenten una institució com el Palau de Les Arts".

Per açò, incideixen, a partir d'ara, "la nova denominació de l'espai formatiu d'excel·lència internacional serà Centre de Perfeccionament Palau de les Arts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento