Comunitat Valenciana

Detingut a Benidorm per fer-se passar per policia per a buidar el compte bancari a un matrimoni

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat alacantina de Benidorm un individu per suposadament estafar un matrimoni d'avançada edat simulant passar per policia per a fer-se amb el seu compte bancari i buidar-lo.

El modus operandi de l'autor, segons els agents, va ser vigilar la parella en la seua rutina quotidiana fins que els va veure entrar al seu domicili, moment en què els va interceptar, mostrant-los una placa. Així, amb l'excusa que s'estaven produint robatoris a la zona, va aconseguir que li convidaren a entrar a la vivenda.

Una vegada a l'interior, va recórrer les estades per a comprovar que no els havien sostret res i, fent ús de tècniques d'enginyeria social, va aconseguir fer-se amb la cartilla bancària de la parella així com amb les claus d'accés. Hores més tard les víctimes van comprovar que el compte es trobava sense fons.

No és la primera vegada que l'autor duia a terme aquest tipus de fets, ha informat la Policia, que ha explicat que el seu modus operandi és l'elecció de persones majors.

Des de la Policia Nacional s'ofereix el email 'protegealmayor@policia.es' per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb el col·lectiu de majors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento