Seducció d’homes

Lanònima Imperial es capbussa des de la dansa en l’erotisme i l’amor entre dos homes.
.
.
Redacción
.
En un moment d’obertura social i política a les unions homosexuals,Lanónima Imperial hi posa el seu gra de sorra artístic recreant una relació entre dos nois. A Cosa d’homes s’explica des de la dansa els diferents estadis d’una història amorosa gai. L’enamorament i la passió inicials, les fantasies secretes compartides i els primers desencisos de la parella.

L’erotisme impregna cada moviment dels ballarins implicats: Nicolaas Marckmann i Glaub Charles da Silva. Ambdós tenen una extensa trajectòria prèvia al muntatge que queda palesa en l’hora que dura l’espectacle. El coreògraf Juan Carlos García no ha buscat la morbositat ni el sotrac de l’espectador amb les situacions íntimes plantejades. Tot al contrari, s’hi exposa la intimitat gai des de la més plena de les  normalitats.

L’obra és prèvia a la legalització del matrimoni i l’adopció per part dels homosexuals. De fet, Cosa d’homes es va estrenar a la ciutat de Bilbao el passat mes de febrer. I la seva preparació va començar el mes de novembre de 2004.

L’evolució sobre l’escenari de Marckmann i Da Silva s’acompanya de l’escenografia de José Menchero i les projeccions de Lawrence Wallen.

* Mercat de les Flors. Lleida, 49. Avui divendres (21.00 hores). Preu: 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento