Comunitat Valenciana

Puig espera que l'esquelet del nou model de finançament autonòmic "porte adossada carn"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat, sobre l'ajornament del canvi del model de finançament autonòmic, que "l'important" és que "enguany" es comence a parlar de l'esquelet del nou sistema i que "eixe esquelet porte adossada carn". "Que siga una setmana abans o després, el compromís és que eren huit mesos", ha indicat.
Ximo Puig escolta a l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.
Ximo Puig escolta a l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.
EUROPA PRESS
Ximo Puig escolta a l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.

"El que s'ha plantejat és que hi haurà, es presentarà, un esquelet de finançament i a mi m'agradaria que eixe esquelet ja tinguera adossada alguna carn", ha manifestat a preguntes dels mitjans a Alacant on s'ha reunit amb l'alcalde, Luis Barcala.

Precisament, referent a açò, Barcala ha agregat: "A nivell local també volem magre". Així, el primer edil alacantí ha incidit que la demanda dels ciutadans és per a donar "satisfacció" a problemes "molt concrets" i a servicis en general.

COMPLIR TERMINIS

En la mateixa línia, la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha destacat que el "full de ruta" és l'acord de legislatura per a la reforma del model de finançament autonòmic, una cosa que "totes les parts han expressat la seua voluntat de complir amb els terminis".

"I amb tota la normalitat", ha asseverat la també coportaveu de Compromís en la roda de premsa després del ple setmanal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento