Fado, tango, R&B... al ras

Madredeus i Susana Rinaldi a Calella de Palafrugell, George Benson a Montroig del Camp i l’Orfeón Donostiarra a Perelada, estrelles musicals del cap de setmana.
George Benson (dreta) ompliran de música el cap de setmana.
George Benson (dreta) ompliran de música el cap de setmana.
Foto
El juliol s’acomiada amb un cap de setmana musical d’allò més mogudet. Madredeus, Susana Rinaldi, George Benson i l’Orfeón Donostiarra. N’hi ha per a tots els gustos.

A l’aire lluire

Madredeus: El grup portuguès més universal visita el Festival Jardins de Cap Roig amb la seva guitarra clàssica acompanyada de la suavitat i calidesa de la veu del fado. L’últim disc de Madredeus, Faluas do tejo, es un homenatge a la seva ciutat natal, Lisboa.

Rinaldi: Als seus 70 anys, reconeguda com una de les millors veus del tango, l’argentina Susana Rinaldi presenta Clásicos del Tango, un repàs als temes que han forjat la història d’aquest estil.

* Jardins de Cap Roig. Calella de Palafrugell (Girona). Div.(Madredeus) i dis.(S.Rinaldi), a les 22 h. De 25 a 60 euros.

George Benson: Un dels grans del R&B fusionat amb el jazz i el pop, guanyador de vuit Grammys, ve a Montroig del Camp a presentar el seu últim treball, Irreplaceable. No obstant això, no oblidarà el seus clàssics, com Give me the night o The greatest love of all.

* Club de Golf Bonmont Terres Noves. Dissabte, a les 22 hores. 40 i 50 euros.

Orfeón Donostiarra: Al Festival de Perelada intervindrà l’Orfeón Donostiarra i l’OBC.

* Auditori Jardins del Castell. Dissabte, a les 22 h. De 25 a 60 euros.

Comunidad Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento