Comunitat Valenciana

Banc Sabadell elevarà el pes dels independents en el seu consell amb el nomenament de Mireia Giné

El consell d'administració de Banc Sabadell proposarà en la pròxima junta general d'accionistes, que se celebrarà en el mes de març, el nomenament com a consellera independent de Mireia Giné Torrens, reforçant així el pes dels membres amb aquesta categoria en el seu òrgan d'administració.
Banc Sabadell (Arxiu)
Banc Sabadell (Arxiu)
BANCO SABADELL
Banc Sabadell (Arxiu)

Giné substituirà Maria Teresa Garcia-Milà Lloveras -consellera externa-, que deixa una vacant en la cúpula de l'entitat per a afavorir la incorporació d'un nou membre independent transcorreguts tretze anys des del seu primer nomenament.

No obstant açò, Garcia-Milà continuarà vinculada al grup com a presidenta de Sabadell Information Systems (Sabis), la filial tecnològica de Banc Sabadell, a la plataforma del qual migró en 2018 TSB causant diverses incidències. L'entitat eleva en aquest sentit la presència de dones en l'alta direcció.

La nova presidenta de Sabis és catedràtica del departament d'economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, directora de la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE), investigadora i membre del consell de direcció del Centre d'Investigació en Economia Internacional (CREI) i consellera independent de Repsol.

Del seu costat, Giné, especialista en govern corporatiu, és professora del departament de finances de IESE i directora d'iniciatives internacionals del Wharton Research Data Services (WRDS) de l'Escola de Negocis pertanyent a la Universitat de Pennsilvània (els Estats Units).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento