Detinguda la parella de la dona localitzada morta dins d'un contenidor a Moraira

  • La víctima tenia un fill menor d'edat i existia una denúncia prèvia contra el presumpte agressor.
  • El cadàver va ser localitzat aquest dilluns amb diversos talls i embolicada en un llençol.
  • El nombre de dones assassinades per violència de gènere ascendeix a 11 aquest 2020.
Calle que uneix les dos localitats on va ser trobat el cos en el contenidor
Calle que uneix les dos localitats on va ser trobat el cos en el contenidor
EUROPA PRESS/GOOGLE MAPS

La Guàrdia Civil han detingut un home, parella sentimental de la dona de 36 anys trobada morta dins d'un contenidor en Moraira (Alacant), com a presumpte autor del crim, segons han confirmat fonts coneixedores del cas.

La víctima tenia un fill menor d'edat i existia una denúncia prèvia contra el presumpte agressor per violència de gènere, segons ha confirmat la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

El cadàver de la dona va ser localitzat aquest dilluns amb diversos talls en el cos, un d'ells en el coll, i embolicada en un llençol dins d'un contenidor soterrat en el carrer Móstoles entre els punts urbans de Teulada i Moraira.

El cos va ser localitzat per treballadors del servici de neteja de Teulada-Moraira dins d'un contenidor soterrat en el carrer que uneix els dos punts urbans del municipi sobre les 08.00 hores.

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat que es tracta d'un cas d'aquest tipus. Amb aquesta confirmació, el nombre de dones assassinades per violència de gènere ascendeix a 11 el 2020 i a 1.044 des del 2003.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento