Comunitat Valenciana

Cantó: "La llengua no pot ser una barrera per a tindre els millors professionals en l'administració pública"

El síndic de Ciutadans en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha assegurat aquest dimarts que la llengua "no pot ser una barrera per a tindre els millors professionals en l'administració pública" i ha criticat "l'obcecació i el dogmatisme" del Botànic "que ha preferit imposar un requisit lingüístic que dur a terme una llei eficaç que resolga els problemes de la maquinària de l'administració".
Toni Cantó en la reunió amb CSIF
Toni Cantó en la reunió amb CSIF
CS
Toni Cantó en la reunió amb CSIF

Així ho ha indicat en un comunicat després de reunir-se aquest dilluns amb CSIF i USO per a conéixer les seues preocupacions respecte a la Llei de Funció Pública. Cantó ha mostrat la seua "preocupació" per que es "generen desigualtats entre ciutadans i impediments per a la promoció professional" i ha subratllat que Cs "s'oposarà amb fermesa a aquest requisit".

D'altra banda, Cantó ha advocat per "lluitar per a disminuir la precarietat laboral dels funcionaris" i s'ha compromès amb "la defensa del mèrit, la capacitat i la igualtat en l'aposta per una Administració més àgil, més eficaç i més eficient".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento