Un mig segle molt dolç

El grupo musical Pignoise(ARCHIVO)
El grupo musical Pignoise(ARCHIVO)
ARCHIVO
El grupo musical Pignoise(ARCHIVO)

Fa poc més de 50 anys que un visionari, Enric Bernat, va tenir una genial idea: posar-li un pal als caramels per poder-los agafar i, així, no embrutar-nos les mans.

Tot just fa mig segle que va començar a comercialitzar l'enginy. Ho va fer sota el nom Chupa Chups. I els seus dolços amb pal han esdevingut el desig de diverses generacions de nens, i no tan nens.

La marca celebra avui el seu aniversari. Ho fa a tot ritme, amb un concert gratuït que l'empresa de caramels ha organitzat amb la cadena musical MTV i en el qual participaran bandes d'aquí i formacions internacionals.

Una mica de tot

L'encarregada d'obrir el recital serà Angy, finalista de la primera edició del concurs televisiu i musical Factor X (Cuatro).

Li seguirà el canadenc Daniel Powter, que presentarà el seu darrer treball discogràfic, Under The Radar. Darrere d'ells serà el torn de Katy Perry, nova promesa del pop americà. Ella donarà pas als caps de cartell de l'aniversari: The Rasmus, que donaran a conèixer el seu nou disc, Black Roses, i Pignoise, tot un fenomen del pop espanyol.

* Explanada exterior del Palau Sant Jordi. Avui divendres a partir de les 21.00 hores. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento