Tots els ulls miren cap el cel

El Festival aeri de Barcelona
El Festival aeri de Barcelona
20MINUTOS.ES
Els barcelonins estarem pendents del cel aquest cap de setmana. I no tant a nivell meteorològic, ja que les plugues donaran una treva, com a nivell aeronàutic i acrobàtic. El Parc del Fòrum i la franja marítima són l'epicentre, el dissabte i el diumenge, de la Festa del Cel i del XVII Festival Aeri.

Els ciutadans podran visitar exposicions d'aparells aeronàutics amb història. I a més, podran veure com s'enlairen globus de grans dimensions i quedaran bocabadats amb les acrobàcies i exhbicions aèries de participants europeus i pilots de les forces àeries espanyola, portuguesa i britànica.

Presència catalana

La Federació Aèria Catalana participarà activament en la festa amb els seus paramotors i ultralleugers. Les aeronaus històriques les aporta l'aeroclub de Sabadell.

La línia 4 de metro es reforçarà amb més freqüències el dissabte i el diumenge de les 10.00 a les 14.00 hores a les estacions d'El Maresme-Fòrum, Urquinaona, Besòs Mar i La Pau. També es reforçaran les línies d'autobús 7, 36, 41, 43 i 141.Diumenge funcionarà un servei de bus llançadora des del Fòrum fins a la Sagrera (L1 i L5), Bac de Roda (L2) i Selva de Mar (L4).

*www.bcn.cat/merce.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento