Tots els ulls miren cap el cel

El Festival aeri de Barcelona
El Festival aeri de Barcelona
20MINUTOS.ES
El Festival aeri de Barcelona
Els barcelonins estarem pendents del cel aquest cap de setmana. I no tant a nivell meteorològic, ja que les plugues donaran una treva, com a nivell aeronàutic i acrobàtic. El Parc del Fòrum i la franja marítima són l'epicentre, el dissabte i el diumenge, de la Festa del Cel i del XVII Festival Aeri.

Els ciutadans podran visitar exposicions d'aparells aeronàutics amb història. I a més, podran veure com s'enlairen globus de grans dimensions i quedaran bocabadats amb les acrobàcies i exhbicions aèries de participants europeus i pilots de les forces àeries espanyola, portuguesa i britànica.

Presència catalana

La Federació Aèria Catalana participarà activament en la festa amb els seus paramotors i ultralleugers. Les aeronaus històriques les aporta l'aeroclub de Sabadell.

La línia 4 de metro es reforçarà amb més freqüències el dissabte i el diumenge de les 10.00 a les 14.00 hores a les estacions d'El Maresme-Fòrum, Urquinaona, Besòs Mar i La Pau. També es reforçaran les línies d'autobús 7, 36, 41, 43 i 141.Diumenge funcionarà un servei de bus llançadora des del Fòrum fins a la Sagrera (L1 i L5), Bac de Roda (L2) i Selva de Mar (L4).

*www.bcn.cat/merce.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento