Arcadi España diu que estan eliminant les barreres dels peatges de l'AP7 per a evitar "colls d'ampolla" a l'estiu

El conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha assegurat que es treballa, des del ministeri, a suprimir les barreres físiques dels antics peatges de l'AP7 per a evitar la creació de "colls d'ampolla" durant l'augment del volum de trànsit en la temporada estival.
Arcadi Espanya, imatge d'arxiu.
Arcadi Espanya, imatge d'arxiu.
EUROPA PRESS

Així mateix, ha avançat que es realitzaran estudis per a reforçar el ferm de l'autopista, de manera que resistisca l'increment de vehicles previst, i s'analitzaran i estudiaran els accessos a la via ràpida.

Amb tot, España ha qualificat aquest dimarts de "gran notícia" la supressió del peatge de l'AP7 perquè "eren massa anys, que els valencians pagaven per una infraestructura que altres comunitats no feien".

Així mateix, el conseller ha asseverat que aquest 2020 ha portat una altra gran notícia en matèria de mobilitat: la reducció en mitja hora del trajecte per tren amb Barcelona.

A preguntes dels mitjans sobre la supressió del peatge, després de mantindre una trobada amb el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, el conseller ha defès com "normal" el procés de "reubicació" del trànsit rodat després de suprimir els peatges i ha avançat que des del Ministeri es treballa a "llevar ràpidament" les barreres i evitar "colls d'ampolla, sobretot de cara a la temporada turística".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento