Comunitat Valenciana

El PP creu que el seminari de Dénia ha servit per a "passar un cap de setmana en un lloc magnífic i menjar bon arròs"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dilluns que el seminari del Consell a Dénia ha servit "perquè passen un cap de setmana fantàstic en un lloc magnífic, que mengen bones gambes, un bon arròs i poc més".
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
CORTS/I. CABALLER
Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat en roda de premsa en ser preguntada sobre el Seminari d'Hivern que el Consell ha celebrat aquest cap de setmana en aquesta localitat de la Marina, una trobada que segons Bonig "ja no interessa a ningú" i sobre la utilitat de la qual ha mostrat els seus dubtes: "Ja es coneixen i reconeixen que cada vegada compleixen menys els seus objectius".

Per a la líder 'popular', eixos seminaris serveixen "per a ben poc" més enllà de passar un cap de setmana fora i ha precisat que li pareixen bé els seminaris de coordinació però els governs del PP, en els quals ella va participar, els feia en el propi Palau o en un dia en l'Albufera "i a dormir a casa".

D'aquesta manera, ha prosseguit, s'hauria estalviat "en conductors i nits d'hotel" quan l'administració "no paga a concertats i centres especials d'hivern", per la qual cosa ha demanat "una mica de coherència".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento